Мисля, че досега показахме, че БСП е опозицията. Ние предлагаме

...
Мисля, че досега показахме, че БСП е опозицията. Ние предлагаме
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев защити Радев: Сега и президента ви е виновен!

Мисля, че до момента показахме, че Българска социалистическа партия е опозицията. Ние предлагаме действителни други възможности. При национални ползи няма по какъв начин да не сме на едно мнение с ръководещите. Радвам се, че ГЕРБ еволюираха и въпреки и късно се съгласиха за плана АЕЦ „ Белене “. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Драгомир Стойнев в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

„ Няма по какъв начин да се разделяме за подобен план. След 2009 ГЕРБ подписаха 5 нови плана за „ Белене “ и внезапно се замрази. Този план е необходим на страната. България ще има потребност от нови нуклеарни мощности, без да е подвластна от другите страни. Един нуклеарен блок се строи за 10-11 години “, добави Стойнев.
„ От през днешния ден разбрахме, че даже и президентът е отговорен на ГЕРБ “, сподели още той депутатът.
„ Вече никой не има вяра, че Министерство на вътрешните работи може да извършва своите функционалности “, разяснява Стойнев.
" Днес Цветан Цветанов не чу изказването на Корнелия Нинова, за това, че не е обикновено да понижава кохезионната политика като цяло във всички страни. Българска социалистическа партия поддържа това да не се понижават парите за всички страни ", приключи Драгомир Стойнев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР