Мисля, че беше нечистоплътно вчера от нашите разговори да се

...
Мисля, че беше нечистоплътно вчера от нашите разговори да се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП искат Външно, за да се показват – единственото разумно тогава е избори две в едно

„ Мисля, че беше нечистоплътно през вчерашния ден от нашите диалози да се изнася информация. Защото когато се договарят, както в Брюксел споделят, в случай че нищо не е контрактувано, не се приказва. Аз чух неща, които единствено ние с Кирил, Асен, Атанасов, Христо сме си говорили “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание, като засяга изявлението на Лена Бориславова през вчерашния ден.

Борисов се възмути, че срещите им се преразказват на други лица и го дефинира като погрешно, като това не е метода да се комуникира с обществото.  Лидерът на ГЕРБ добави, че са правени всевъзможни оферти от страна на всички, като от ГЕРБ са чули алената линия на ПП-ДБ за външно министерство, тъй като Политическа партия трябвало да се демонстрират.

„ Щом има такава алена линия, чухме ги. Единственото рационално, което можем да предложим е изборите най-малко да са две в едно, да не харчим отново 300-400 милиона. Не се получи ротацията това ще се случи в следствие “, съобщи още Борисов.

По отношение на СОС Борисов съобщи, че по никакъв метод не е коментирал протичащото се там, минимум избора. Той бе безапелационен, че не желае да има нищо общо с това управление в лицето на Васил Терзиев. „ 18 години ние направихме София кукла, паркове, фонтани, булеварди, пречиствателни станции, това направихме ние. За тези три месеца ние единствено слушаме, че някой им е отговорен “, съобщи Борисов. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР