Мисля, че България се подготвя добре за бъдещето председателство. За

...
Мисля, че България се подготвя добре за бъдещето председателство. За
Коментари Харесай

Антонио Таяни: Според последния доклад България отбелязва допълнителен напредък

Мисля, че България се приготвя добре за бъдещето председателство. За мен е уместно решението за отвореност към жителите. Според последния отчет България отбелязва спомагателен прогрес. Страната има голям капацитет, който би трябвало да бъде употребен за напредък и отварянето на пазарите, както и за рационализация на производството, интеграция на пазарите, възстановяване на енергетиката, превозът и цифровата връзка. Това съобщи в послание към народните представители ръководителя на EП Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила.

За нас правилото на субсидиарност е доста значим. Сътрудничеството сред нас е доста значимо. Нашият ден ще завърши с диалози с вас, само че и с българските студенти. Нашите цели са да се доближим до жителите, да променим както и икономическата рецесия, от която в този момент излизаме и терористичната опасност, която виси над нас. За да се управлява това имаме потребност от институции. Само като даваме съответни отговори можем да преодолеем реториката към себе си. Трябва да признаем, че сходни проблеми би трябвало да се вземат решение на районно, държавно и континентално равнище, сподели още той.

Националните парламенти не са в конкуренция с Европейския парламент. Вие сте нашите най-хубави съдружници в напъните да доближим Европа към жителите. Българското председателство ще откри нужните решения да ускори оперативността. Да създадем всички нас участници, даваме тази опция на българския Парламент. Оправям и покана към националните представителите да вземат участие интензивно в разискването на председателството. Следващата седмица Брюксел ще бъде хазаин на европредседателството и България може да разчита на поддръжката ни там. България има основно значение за политиката за съседство и за миграционните потоци. Можем да се оправим посредством единна политика. Беше изпратено доста ясно обръщение когато стартира работата на европейската гранична защита. България заслужава да получи оценка за метода, по които управлява границите си. Европейското председателство поддържа положителното си мнение за влизането на страната в Шенген, разкри Антонио Таяни.

Искам да припомня че вашата странна играе основна роля в поддръжката за бъдещето на Балканите, и с помощта на уговорката на Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила това е включено на дневен ред. Трябва да дадем явен сигнал за непосредственост сред страните на Балканите и България. Да се подобрят инфраструктура, роуминг и дипломатически визити сред тях. Ние би трябвало да приказваме на един език, да имаме една единствена външна политика, добави още ръководителя на Екологичен потенциал.

Мирът и стабилността не са нещо неизменно, би било неточност, в случай че някой счита по този начин. Да създадем всички нас участници, вие имате тази опция. Оправям и покана към националните представителите да вземат участие интензивно в разискването на европейското председателство, приключи Таяни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР