Мисля че Асен Василев не може да остане финансов министър.

...
Бойко Борисов: Мисля че Асен Василев не може да остане финансов министър

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бойко Борисов: Мисля че Асен Василев не може да остане финансов министър

Мисля че Асен Василев не може да остане финансов министър. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

 

Разбрахме се договарянията да са за 18.00 часа.

Христо Иванов има конференция, като свърши, ще стартират диалозите. Трогнат съм от поканата, само че моето схващане е, че бъдещият министър председател би трябвало да води договарянията. Те не престават да сменят поголовно, да подписват контракти в оставка за близо половин милиард лв..
И в случай че го усети и е уверена, да се съгласи и да стане министър председател. Според мен, в един кабинет с министър председател Мария Габриел, 100% решението е оставено в ръжете на Мария Габриел, тъй като тя ще работи с тези министри. Ако продължат, а те не престават, да сменят управлението на АПИ, когато са в оставка, аз мисля че Асен Василев не може да остане финансов министър. Но в случай че Мария Габриел може да работи с него, да остане.

За първи път разбрах, че министрите и ръководството на страната е второстепенно,

ние сме страна на регулаторите.

Щедрото предложение да разделим регулаторите не е конституционно, вярно и морално. Утре ГЕРБ и ППДБ може да ги няма. Ако се върнете в предишното – даже когато ГЕРБ имаше такива болшинства, че може еднолично да назначи регулаторите, ние сме давали на всички партии.

Ако беше толкоз значимо, за какво първо не сменихме регулаторите, а направихме Конституцията.

Ние с Движение за права и свободи не разясняваме, други хора контактуват с тях, само че това не е моя работа. С комунистическата партия ГЕРБ няма да ръководи “, съобщи Борисов.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР