Мислите за секс ни идват на ум по няколко пъти

...
Мислите за секс ни идват на ум по няколко пъти
Коментари Харесай

10 изненадващи факта за секса, които не знаехте

Мислите за секс ни идват на разум по няколко пъти дневно. Смятаме, че към този момент знаем всичко, което може да се знае за него

Възможно ли е да открием Америка в тематиката, за която толкоз постоянно се приказва и написа. Но, както се оказа, има нови обстоятелства. Учените са открили, че ние губим от взор такива значими нюанси, от които директно зависи нашият пълностоен полов живот. Погледнете по-отблизо, не подценявайте научния метод.

1. Жените мислят за секс по-често

Обществото възприема дамата като романтичка, на която са непознати мислите за секса. По-скоро, съгласно мъжете, представяме еротични епизоди от мелодрами , а не подиуми от горещо порно. И като цяло, споделят те, едно уважаващо себе си момиче лимитира несериозните мисли от самоуважение.

Но не! Социологически изследвания демонстрират, че в действителност дамите мислят за секс даже по-често от мъжете, а също така не биха отказали да имат повече от него в живота си. Според едно изследване към 53% от дамите са признали, че не вършат секс толкоз постоянно, колкото биха желали, до момента в който 75% от участничките в изследването са изразили предпочитание да вършат обич най-малко три пъти седмично

2. Оргазмът е необичайност

Толкова доста е писано и казано за методите за реализиране на оргазъм. Изглежда, че всеки човек е просто задължен да го изпита, нужно е единствено да се откри верния метод. Многобройни проучвания на тази тематика обаче потвърждават, че оргазмът в прочут смисъл би трябвало да се смята за достижение и това важи изключително за дамите.

Между другото, дамите от своя страна също са неправилно уверени, че мъжът може да реализира полова релаксация във всяка обстановка. В последна сметка те са физиологично подредени по по-прост метод. И това също е огромна илюзия. Оказа се, че единствено 70% от мъжете във връзка непрекъснато изпитват оргазъм с партньорката си. Е, при дамите тази цифра е даже два пъти по-ниска – единствено 29%

3. Интимността е по-добра в избрани дни

При множеството дами половото предпочитание се ускорява преди менструация. Как може да се изясни това? Изглежда, че тогава е най-неблагоприятното за приемане на наслаждение.

Всъщност всичко е просто: в тялото има внезапно хормонално преструктуриране. Либидото се покачва фрапантно. Може да желаете секс както преди началото, по този начин и по време на самата менструация.

4. Сексът в чорапи е по-ярък

Колкото и смешно да звучи, чорапите са пътят към оргазма. Говорим за елементарни памучни чорапи, които могат да създадат секса ви по-добър. Изследванията удостоверяват, че е по-лесно за сътрудник с топли крайници да доближи крайната точка на удоволствието. Така че националната мъдрост „ пазете главата студена и краката топли “ носи в допълнение семантично натоварване в тази обстановка.

5. Жената е изключително секси по време на овулация

Въпреки обстоятелството, че самите дами не знаят за това, те подсъзнателно притеглят мъжете към себе си тъкмо по време на интервала на овулация . Това откриха американски психолози от университета в Ню Мексико. Изследователите открили още, че танцьорите, които са танцували в дните преди овулацията, са получавали повече похвали, в сравнение с във етапа след овулацията на цикъла.

Една жена в днешно време неумишлено избира по-секси облекла в наши дни, върви по-често в клубове и е по-склонна да се среща с мъже. Всичко е обвързвано с съмнения в равнището на половия хормон – естрадиол, чието количество се усилва фрапантно в избран миг.

6. Размерът няма значение

Въпреки всеобщото неспокойствие на мъжката част от популацията, изобилието от всевъзможни трикове (магически хапчета, хирургически интервенции, чудотворни симулатори), действителността потвърждава безсмислието на всички тези операции. Размерът в действителност няма значение за качеството на половите чувства на дамата.

Освен това изследванията демонстрират, че дамите са доста по-склонни да изпитват болежка и дискомфорт, в случай че размерът е повече от впечатляващ.

7. Сперматозоидите имат висока скорост

Въпреки обстоятелството, че семенната течност наподобява изцяло неподвижна, откакто попадне в женското тяло, развиват невероятна скорост. Според The ​​Naked Scientist сперматозоидите могат да се движат със скорост до 5 мм в минута. Ако се замислим, това е равно на скоростта, с която плува сьомгата!

8. Сексът облекчава страха

По време на оргазъм частта от мозъка, която предизвиква безпокойствие и боязън, се изключва изцяло. Ето за какво сексът постоянно е най-хубавото лекарство против напрежението.

9. Сексът тренира паметта

Качественият постоянен секс също оказва помощ за възстановяване на паметта. Но това магическо свойство се отнася единствено за дамите. Скорошно изследване сподели, че половите връзки усъвършенстват способността на женския мозък да запомня думи и изречения. Той прави това посредством увеличение притока на кръв към хипокампалната област на мозъка. Между другото, същият резултат може да се получи благодарение на всяка аеробна активност, само че, разбирате ли, да го вършиме в леглото е доста по-приятно.

10. Ябълките усилват привличането

Често чуваме за такива афродизиаци като ягоди и стриди, шоколад и бадеми, само че малко хора знаят за мощната мощ на елементарните ябълки. Но те могат извънредно да усилят половото предпочитание.

Данните от проучвания демонстрират, че дамите, които ядат ябълки повече от един път дневно, имат по-добра полова функционалност и по-силно и по-трайно привличане към колегата, в сравнение с тези, които не ядат.

Инфо: www.healthline.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР