Мислите си, че смути и енергийните блокчета са диетични? Понякога

...
Мислите си, че смути и енергийните блокчета са диетични? Понякога
Коментари Харесай

Здравословни храни със скрити калории

Мислите си, че смути и енергийните блокчета са диетични? Понякога действителността е много по-различна. Някои „ здравословни “ храни имат скрити калории, които биха попречили на вашия хранителен режим и поддържане на тегло. Платформата за поръчка и доставка на храна foodpanda подбра някои „ диетични “ вкусотии, с които би трябвало да бъдете по-внимателни.
Мъфин от трици: Много от този вид артикули с трици съдържат към 800 калории, множеството от които идват от захари, мазнини, масло, сушени плодове. Разбира се, тези калории се разграждат по-лесно от набавените посредством шоколад или паста да вземем за пример.
И това е забавно: Магията на аронията! Тези 7 чудеса ще се случат с организма ви, в случай че я включите в диетата си - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

Мюсли
: Представлява пълнозърнест овес, които се подготвя с хидрогенирани мазнини, и в множеството случаи съдържат захари. Една купичка мюсли с мляко може да надвиши 600 калории.

Пуйка : Това е един превъзходен източник на чист белтък и подобаваща здравословна храна за всеки. Това е по този начин, единствено в случай че са домашни пуйки. Пакетираните съдържат доста подправки и високи нова на натрий, което ги прави нездравословни.

Сушени плодове : Те съдържат повече захари, в сравнение с пресни плодове, и доста консерванти, които се прибавят за увеличение периода на валидност. Добавянето на постоянна доза пресни плодове е за предпочитане от сушения им вид.

Салати : Само тъй като се назовава салата, не значи здравословно. Зеленчуци - да, само че салати, съдържащи пържено пиле, крутони, сосове, покачват новата на транс-мазнините и захарите. Бъдете умерени с потреблението на този тип храни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР