Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или МВР се бори

...
Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или МВР се бори
Коментари Харесай

Изчезнали ли са мутрите?

Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или Министерство на вътрешните работи се бори с тях?

Този въпрос задава в обществената мрежа Facebook Иво Мирчев и споделя какво е претърпял през днешния ден край Велико Търново, до момента в който пътува за Варна. Публикуваме неговия роман без редакторска интервенция.

"Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или Министерство на вътрешните работи се бори с тях?

Днес на път за Варна спирам в McDonald's Велико Търново. Няма нито едно място за паркиране. Но пък 5 места са заети от два автомобила, а ресторанта е опасан от 7-8 мутри (явно шефа яде вътре). Отварям аз прозореца и насочвам молба към най-умно изглеждащата да реалокира едната лимузина, с цел да мога да паркирам и аз. Мутрата явно е в потрес от тая молба и към 5 секунди пробва да я осмисли. Накрая ми споделя... "да изчезвам да не стане неприятно ".:)

Аз естествено им върша фотоси и се обаждам в полицията, тъй като не смятам за обикновено през 2018 година да ни се случват тези неща. Мутрите са впечатлени от нахалството ми да желая да освободят ненужно заетите паркоместа и ме наобикалят. Полиция не пристигна. Обаждането на 112 бе безсмислено.

Малко преди да стартира връзката на примитивно равнище ги посъветвах да са деликатни, тъй като има камери на паркинга... В последна сметка 20 секунди след случката те се бяха изпарили. Подозирам, че се респектираха от 7 година Мартин, който бе с мен и им сподели, че не желае да вижда мутри.:)

P.S. Ще черпя този, който успее да смъкна записите от видеокамерите на Макдоналдс във В. Търново ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР