Мислите си, че можете да надхитрите крадците? Лъжете се. Тези

...
Мислите си, че можете да надхитрите крадците? Лъжете се. Тези
Коментари Харесай

Къде първо претърсват крадците в дома ни

Мислите си, че можете да надхитрите крадците? Лъжете се. Тези печени нарушители разрушават персоналната благосъстоятелност най-безцеремонно и то познавайки добре логиката на психиката на множеството хора, които имат податливост да съхраняват полезностите си на обичайни места. Ето за какво крадците претърсват първо точно тях. Кои са те?

Под матрака

Първото място, където крадците претърсват, е точно под матрака или дюшека. Хората неправилно мислят, че там парите и скъпоценностите им са невидими и на несъмнено място, само че не е по този начин, написа Az-jenata.bg.

В килера

Измежду облеклата, закачалките, кутиите и какво ли още не, което се съхранява в дрешника или килера може да ви се коства като положително укритие, само че и това не е по този начин. Крадците ще претърсят всяко кътче от този домакински хаос, колкото и мъчно да ви се вижда.

Шкафове за долни дрехи

Шкафовете работят като магнит за крадците. Те ще ги извърнат напълно, до момента в който полезностите ви изпаднат от тях. Дори скритите двойни дъна не са загадка за тях.

Преносим сейф

Всичко, което е портативно, не е проблем за крадците. Дори сейфът ви да е закован за пода, няма да ги затрудни изключително.

Шкаф с медикаменти или тоалетни такъми в банята

Въпреки че си мислите, че това място е извънредно и крадците няма да се сетят да потърсят там, това не е по този начин. Те са добре готови и едва ли няма да чакат нещо скъпо да е прикрито на такова място.

Във фризера

Ако вие сте се сетили, че фризерът е извънредно място, то считайте, че и крадците ще си помислят същото. Всичко, което се отваря или е предопределено за депозиране, е евентуално място, което ще бъде претърсено сигурно.

Бюро

Шкафчетата на бюрото няма да бъдат подминати. Избягвайте да държите пари в тях.

Вази

Това е остарял номер, съвсем колкото света. Вазите са употребявани като тайници от епохи, по тази причина не мислете, че са уместно място за укритие.

Шкаф с алкохол

Дори сбирката ви от бутилки алкохол няма да заблуди врага. Даже да постелете банкноти под бутилките, никого няма да изненадате.

Куфари

Те са също измежду топместата, които крадците ревизират първо. Не мислете, че ще подминат вашия куфар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР