Мислите ли да вземете вашето куче или котка със себе

...
Мислите ли да вземете вашето куче или котка със себе
Коментари Харесай

Летите с домашни любимци? Ето какво трябва да знаете.

Мислите ли да вземете вашето куче или котка със себе си идващия път, когато летите? За възходящ % от 90,5 милиона притежатели на домашни любимци в Съединени американски щати отговорът е да. Но до момента в който концепцията да се качите на аероплан с вашия домакински любим може да наподобява елементарна, разпоредбите и рестриктивните мерки към пътуването с животно могат да бъдат объркващи.

Осем огромни самолетни компании в Съединени американски щати разрешават на домашни любимци да летят в кабината като ръчен багаж. Но летенето с вашия домакински любим изисква изследване и обмисляне, защото политиките за домашни любимци варират от самолетна компания до самолетна компания, са изпълнени с ограничавания и са лимитирани до съответни страни и градове. Авиокомпаниите също таксуват спомагателна такса, варираща от $95 до $200 според от самолетната компания и къде летите.

Например American Airlines наскоро преразгледа разпоредбите си, така че пасажерите, летящи с домашни любимци, могат също да носят един цялостен размер ръчен багаж или персонален продукт. Но превозвачът забраняв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР