Мислите ли, че Стани богат“ се изчерпа като формат? Ако

...
Мислите ли, че Стани богат“ се изчерпа като формат? Ако
Коментари Харесай

Лиляна Панделиева Попиля Предаването „Стани Богат“!

„ Мислите ли, че „ Стани богат “ се изчерпа като формат? Ако изключим интелигентния балетист от през вчерашния ден, множеството участници и за решение на кръстословица не стават!

Аз доста одобрявам водещия, само че с това се изчерпва цялото ми харесване на този формат. Изтощително ми е по какъв брой време си приказват с гостите. Искрено, тяхната биография, истории, мемоари и завършения не ме вълнуват никак.

Дайте въпросите и това е! Ама то пък няма кой да отговори безапелационно оттатък трети въпрос… Участниците са все по и по-посредствени. Идеята е да забележим нещо забавно, нещо, което да те засилва да мислиш, а не просто да ревизирам в Гугъл… “, съобщи Панделиева.

След което разкритикува и самия асортимент на въпросите към участниците. Повечето от които не се базират на логичност и мислене, а на редки обстоятелства, които би трябвало да бъдат наизустени:

„ Стоиш, гледаш и се чудиш по какъв начин е допустимо да знаеш някаква супер незначителна детайлност от пръкнала се от нищото от сферата на обстоятелствата.

Колко висока е мачтата на първия транспортен съд, с който Магелан е пътувал? А) 22 метра, Б) 22,6 метра, В) 19,8 метра, Д) 31 метра…

Измислих си го, само че със същия резултат въпросът може да се отнася и към това на каква дълбочина е газил килът на въпросния транспортен съд.

И единственият късмет е въпросът да е подобен, че приятелят да може бързо да го запише в Google и да види отговора “, недоволства Лияна Панделиева.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР