Мислите ли, че ръцете ви са специални? В изявление в

...
Мислите ли, че ръцете ви са специални? В изявление в
Коментари Харесай

100 000 долара заплата за красиви ръце

Мислите ли, че ръцете ви са специфични? В изказване в Twitter компанията Fistful of Bourbon се обръща към евентуални претенденти с търсенето на човек, който да показва продуктите й с помощта единствено на... ръце.

Заплатата е към 100 000 $, а изискването е претендентът да е на възраст над 25 години.

Откритата покана „ Търсене на ръце за $100 000 " беше оповестена в обществените медии, като се показва, че се чака претендентите за работа да вземат участие в бъдещи печатни и видео акции в обществените медии. Допълнителните отговорности ще бъдат избрани по-подробно в контракта. В допълнение към високата заплата, Fistful of Bourbon, желае да награди бъдещия си представител с самостоятелно направена бутилка, спа процедури и тренировки.

Марката, благосъстоятелност на Уилям Грант и синове, декларира още, че ще се свърже с определения претендент с „ топ холивудски модел ръце, които ще наподобяват подготвени за светлините на прожекторите ", заяви Fox News, съобщи БГНЕС.

Желаещите да вземат участие би трябвало да попълнят заявление на уеб страницата на Fistful of Bourbon, като впишат нормалните данни за контакт на претендента и малко изказване за какво считат, че заслужават опцията за тази неповторима работа. Кандидатите не би трябвало да не помнят да показват фотоси и видеоклипове на ръцете си за оценка на журито. Кандидатите би трябвало също да имат правно позволение за работа в Съединените щати.

„ Търсим новото лице на Fistful of Bourbon, някой, който в действителност ще ни въодушеви с триумфа си. Ние предлагаме композиция от най-хубавите американски бърбъни и търсим ръка, която да ни съставлява ", сподели Антъни Болиднер от компанията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР