Мислите ли, че има нещо привлекателно във феминизма? За нас,

...
Мислите ли, че има нещо привлекателно във феминизма? За нас,
Коментари Харесай

Мислите ли, че има нещо привлекателно във феминизма?

Мислите ли, че има нещо привлекателно във феминизма?

За нас, мъжете, запитвам? Мислите ли, че ние се възбуждаме от грозотия и надменност?

Че ние си притежаваме грозотия и надменност в обилие и търсим от вас, дамите, хубост, милувка и добрина. Поне множеството от нас.

Феминистки, желаете ли да пиете бира и да порвръщате наедно с мъжете? Пийте и повръщайте на воля.

Само да ви предупредя – това е гадно. Не си мислете, че това е някаква форма за мъжка независимост. Пардон, човешка независимост. Мъжете не се хвалим с това. Повечето. Не го намираме за ужасно и не се гордеем. Правим го от безсмислие, тестостерон, скука, нелепост и още един път да го кажа – нелепост. Това не е модел за подражателство изключително от дами.

Искате да не чистите и да не готвите, тъй като това ви наскърбява? Моля! Искате да нямате деца? Моля! Искате да ходите със остарели чорапи и да пърдите? Моля! Но имайте поради, че би трябвало да намерите мъж, на който това да му харесва. Не се сърдете, че съвсем няма такива. Не се сърдете, че на тези, които ще им харесва няма да наподобяват на мъже.

Искате да не си бръснете космите по краката и подмишниците? Че кой ви стопира?

Никой не го не разрешава, само че всичко това ви прави непривлекателни. Едни несимпатични, космати, понамирисващи дами.

В една идеология съществуват два типа хора. Манипулатори и манипулирани.

Във феминизмът важи същото. Не е мъчно с невъоръжено око да се реши коя феминиста от кои е. Като мъж ви го споделям. Мислите си, че като се наредите една до друга и се уеднаквявате, само че не е по този начин.

Нека продължим с въпрос към манипулираните. В този си феминизиран тип, вие феминистки такива намирате ли се за нежни цветя? За същества, които провокират екстаз? За дами, които раждат фантазии? За вдъхновения, които въодушевяват поети?

Колкото да манипулаторите - Позициите ви са крайни. Искате да се намесвате в политиката, изкуството, моралът. Да криете грубостта си зад претенции. Но най-непростимото е, че желаете да се намесвате във възпитанието на света. Хубавото е, че го вършиме неприятно и немарливо. Тоест – неефективно. Вие сте като комунизмът. Ще се борите до момента в който не успехите на всички места по света. Ще изнасяте гражданска война, по този начин да се каже. Феминизъм. Но ориста ще ви е същата като на комунизмът - ще се самоунищожите, тъй като сте нещо неестествено. Нека това да го оставим на историята.

Мислите ли, че мъжкото отношение може да се контролира със законови ограничения и адвокатски напън?

Мислите ли, че като ставате повече това ще ви направи по-желани?

Мислите ли, че всички дами на тази планета желаят да са като вас?

Въобще, мислите ли?

Защото, в случай че мислехте, нямаше да посягате на Ален Делон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР