Мислите да надстроите своя смартфон? Сега е чудесен момент да

...
Мислите да надстроите своя смартфон? Сега е чудесен момент да
Коментари Харесай

Вземете отключен Google Pixel 8 с отстъпка от $200 днес на Голямата пролетна разпродажба на Amazon

Мислите да надстроите своя смарт телефон? Сега е превъзходен миг да се гмурнете. По време на Голямата пролетна ликвидация на Amazon можете да намерите всевъзможни предложения от прахосмукачки до тв приемници през преносими компютри до нови грилове. От 20 март до 25 март има доста отстъпки, които можете да разгледате – и тази договорка за смарт телефон е изключително доходоносна.

В момента можете да спестите $200 за отключен смарт телефон Гугъл Pixel 8 в Amazon. Конфигурацията от 128 GB коства единствено $499, което е с 29% от първичната цена от $699. Можете също по този начин да изберете опцията 256GB, която се предлага със същата отстъпка. Това е $559, или 26% от естествената му цена от $759. Можете да употребявате този телефон с всеки оператор, защото е отключен, тъй че няма потребност да се притеснявате за промяна на телефонната ви услуга.

Независимо дали към този момент сте консуматор на телефон с Android или просто желаете да преминете към Apple iPhone, това е една договорка, която няма да желаете да пропуснете. Не забравяйте да го добавите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР