Мислите, че вече е време да заживеете под един покрив

...
Мислите, че вече е време да заживеете под един покрив
Коментари Харесай

Няколко причини да не живеете заедно с партньора си

Мислите, че към този момент е време да заживеете под един покрив и не виждате трудности за това? Мислите, че това е най-хубавото и рационално нещо, което можете да извършите? Ами помислете отново! Оценявате ли задоволително си и знаете ли какво е да живеете всеки ден с мъж, да му перете облеклата, да му събирате чорапите и да търпите рецензиите му. Ако имате 5 аргументи да живеете дружно, не са задоволителни, тъй като ние имаме 9 да не го вършиме.

 

Не бихте позволили компромис в това по какъв начин да наподобява бъдещата ви квартира или дом

В главата си имате проект по какъв начин да наподобява новия ви дом и не сте склонни да извършите какъвто и да било компромис с това? Ами може би тогава не е пристигнало времето да живеете с половинката си, тъй като ще се постанова да вършиме взаимни отстъпки от всякакво естество отсега нататък.

 

Искате цялото легло единствено и само за вас!

Свикнали сте да спите сами и по този начин се наспивате  най-пълноценно. Ако има човек до вас това ви прави недоволни, тъй като това значи по-малко покривка за вас, по-малко пространство и повече безсънни часове.

 

Обичате постоянно да каните другари на посетители, а те не се харесват с половинката ви

Това несъмнено ще е мъчно и ще се сътвори напрегната атмосфера при всяко идване на посетители, а надали желаете това.

 

На вас все ви е студено, на него все топло

И двамата държите на своето и надлежно ви е доста мъчно да постигнете хармонична температура, нито в стаята, нито в връзките ви.

 

Мистерията трае по-дълго време

Когато не живеем дружно, сме доста по-влюбени един в различен. Още не знаем привичките на другия, навиците му и по тази причина сме му основали един съвсем възвишен облик, а той въобще не е подобен.

 

Не обичате да ви се нарушава персоналното пространство

А откакто заживеете дружно, то ще се нарушава непрекъснато. Ще се гледате, той ще ви гледа, вие  ще го гледате, от време на време ще ви омръзва от наличието му на всички места и ще желаете да избягате. Помислете тези неща, преди да преместите багажа си на едно и също място.

 

Не обичате да пестите

Ако заживеете дружно, ще се наложи да си вършиме сметката, да вършиме икономии в името на бъдещето ви по-голямо семейство. Защото хората се събират дружно, когато имат някакви по-сериозни проекти.

 

Не сте подготвени да поемете отговорността да се грижите за някого

Защото, когато живееш с един човек, ти имаш обвързване към него да се усеща добре, да е благополучен, да не го нараняваш. Да живеете дружно не постоянно е чак толкоз розово, би трябвало да се намерения и за сериозната страна на нещата.

 

Чувството на екзалтираност е доста по-малко, когато го виждате всеки ден

 

Когато се виждате рядко, постоянно се радвате да го видите, нямате самообладание да пристигна часът на срещата и следите трепетно всеки звън на телефона. След като заживеете дружно, нещата към този момент не са по този начин, тъй като го виждате всеки ден!
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР