Мислите, че вашата идея за подкаст е една на милион?

...
Мислите, че вашата идея за подкаст е една на милион?
Коментари Харесай

5 въпроса, които разделят успешния подкаст от неуспешния

Мислите, че вашата концепция за подкаст е една на милион? Проверка на действителността: в момента има над 3 милиона подкаста. И един от всеки 5 стартирани подкасти даже няма да оцелее цяла година. Какво ще ви помогне да се откроите? И освен да издържите, само че и да процъфтявате?

Един от най-големите опасности при пускане на подкаст е, че може да включите микрофона с сила и възторг, единствено с цел да го изгасите или да се уморите скоро по-късно. Виждал съм това да се случва, когато на водещия свършат привлекателните тематики или предаването не притегля задоволително аудитория. Твърде постоянно домакините подценяват нужното обмисляне и непримиримост. Те се отхвърлят след интервал на мрачна битка и в последна сметка се усещат победени (и може би малко смутени), написа Ейнджъл Ливас в публикация за Entrepreneur. 

Това, което оказва помощ да поддържате подкаста резистентен, е обширното обмисляне. Това обмисляне е както макро, по този начин и микро и се концентрира върху фактори, които може да не изникнат незабавно в съзнанието ви, когато за първи път обмисляте стартирането на подкаст. Като създател на подкаст платформа съм виждал доста провали и триумфи. Това, което ги разделя, постоянно се свежда до пет въпроса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР