Мислиш си, че България е малка страна, за която известните

...
Мислиш си, че България е малка страна, за която известните
Коментари Харесай

Три световни звезди, които не знаеш, че са живели в София

Мислиш си, че България е дребна страна, за която известните не знаят? Мислиш си, че тук сме в девета глуха и надали ще забележим Дуа Липа по улиците? Е, това не е тъкмо по този начин, тъй като няколко международни звезди живяха в нашата столица и съвсем доста им хареса. Виж кои са:

Джерард Бътлър 

През 2021 година Джерард Бътлър се обърна в обществените си мрежи към българките и им сподели „ Сам съм, пристигам! “. Звездата пристигна у нас, с цел да снима идващия филм от франчайза „ Код “. Освен това Джери беше в България и за фотосите на „ Непобедимите “, дружно със Силвестър Сталоун и живя у нас близо 4 месеца. Той даже осинови българско куче и много постоянно можехме да го забележим да се разхожда в центъра на града или да хапва в известни заведения. На места Бътлър се пошегува, че към този момент е половин софиянец, а ние изцяло му имаме вяра.

Виж още: Пробив: 15-годишен българин е първенец във Формула 4 

Беър Грилс

Снимките на кино лентата със заглавие „ Планината Рила – България – В дивата пустота с Беър Грилс и Дерек Хъф “ бяха през юни 2017 година Освен, че на пичовете им беше формиран акт от българските управляващи, тъй като са палили огън, влизали са в езерата и са яли дребни земноводни в Национален парк, те въпреки всичко са прекарали в София към 2 седмици преди снимането на епизода. Беър е бил впечатлен от града ни и даже се приказва, че устойчиво си е пиян в известна столична дискотека, тъй че въпреки и малко го броим за столичанин. Който е пил тук – значи е живял!

Виж още: Гладуване по 18 часа и още: Ето по какъв начин Светлана Гущерова е толкоз слаба

Скарлет Йохансон

Тя е снимала не един филм у нас, само че поживя много дълго в София през далечната 2005 година когато снима „ Черната Далия “ с режисьор легендата Браян де Палма. „ Черната Далия “ е сниман в България, а Скарлет играе една от основните функции паралелно до Хилари Суонк, Джош Хартнет и Ерън Екхарт. За страдание всички я намразиха откакто във вечерното шоу на Джей Лено се организира следния разговор – „ Лено: Скарлет разбрах, че сте снимали в Рим? Скарлет: Не, в действителност това беше първичната концепция и аз си споделих: „ Супер. Рим. Храната ще е невероятна! “ Оказа се обаче, че отиваме... в България. Лено: Чакай, чакай, значи вместо в Рим се озовахте в България, а? Скарлет: Тогава не беше толкоз смешно, беше извънредно! Видях доста необичайно нещо. Нали знаеш, когато отидеш в бар или ресторант, има табелки със знак, който не разрешава цигарите с фас и линия, която минава през него. Е, там имат такива табелки, единствено че за оръжие. Представяш ли си - луда работа. България е бясно място “. Еми добре пристигнала у нас, Скарлет! “

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР