Мислим за банята като за санитарно помещение, но то всъщност

...
Мислим за банята като за санитарно помещение, но то всъщност
Коментари Харесай

Превърни банята си в райско кътче

Мислим за банята като за санитарно помещение, само че то в действителност е най-интимната част от вкъщи. Там стартира и свършва денят ни, там оставаме уединено с мислите си, там даваме отмора на тялото и душата.

Подновяването на обзавеждането е един от методите да си създадем въодушевление, само че, в случай че би трябвало да сме почтени, не всяка edna от нас има опцията да си го разреши постоянно, когато я споходи музата.

За благополучие, не е належащо да пребоядисваш стените или да сменяш вратите, с цел да внесеш прохлада и да си доставиш наслаждение. Можеш да започнеш с някоя мебел или аксесоар. Подменянето им е уместно в квартири, където хазяите не са склонни да ти разрешат по-сериозни промени.

Ако от вътрешната страна те гложди предпочитание за смяна, към този момент знаеш от кое място да започнеш! Днес ти представяме няколко специфични оферти от Emag, с които ще преобразите банята си. Добрите вести не сврършват дотук - можете да поръчате някои от тях с огромно понижение!
Превърни банята си в райско кътче (7 специфични находки ПОД 30 ЛЕВА) 7 фотоси  Превърни банята си в райско кътче (7 специфични находки ПОД 30 ЛЕВА)  Превърни банята си в райско кътче (7 специфични находки ПОД 30 ЛЕВА)  Превърни банята си в райско кътче (7 специфични находки ПОД 30 ЛЕВА)  Превърни банята си в райско кътче (7 специфични находки ПОД 30 ЛЕВА)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР