Мислим си, че имаме възможност да следим всяка стъпка на

...
Мислим си, че имаме възможност да следим всяка стъпка на
Коментари Харесай

Ето какво прави Кейт Мидълтън и остава скрито от всички

Мислим си, че имаме опция да следим всяка стъпка на Кейт Мидълтън, само че не е тъкмо по този начин. Извън формалните си задължения, херцогинята на Кеймбридж избира от време на време да бъде тайно, с цел да се занимава с това, което й е на сърце.

Така да вземем за пример предходната седмица Кейт прекара два дни в АГ болничното заведение Kingston Hospital Maternity Unit в Лондон, без това да бъде публично оповестено и без наличието й там да се набива на очи.

Болницата е част от един от плановете, с който се отпътува херцогинята на Кеймбридж - Early Years. Акцентът в него е за значимостта на интервала от първия ден след раждането до петата годишнина за образуването на индивида като персона.

В болничното заведение Мидълтън се е срещнала с родилки, както и с членовете на управлението на болничното заведение, ангажирани със обществения план за поддръжка на майките и връзката сред тях и новородените им бебета.

Като майка на три деца, Кейт е доста отдадена на грижите за дребните и ги приема освен като собствен майчински ангажимент, а и като обществена отговорност, написа The Sun.

Само преди месец брачната половинка на принц Уилям посети детска болница, където се срещна с дребните пациенти. При сходни умилителни гледки сме сигурни, че херцогинята е в действителност страхотна майка.

източник:news.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР