„Мислим по един и същи начин” - признанието е на

...
„Мислим по един и същи начин” - признанието е на
Коментари Харесай

Трифонов в шоуто си към Петков: Много добре ми действаш, Кириле! Мислим еднакво

„ Мислим по един и същи начин” - признанието е на Слави Трифонов, а на диванчето против него е Кирил Петков. Датата е 2 юни 2021 година, когато днешният министър председател в оставка гостува в телевизия 7/ 8 и рубриката „ Българите, почтени за уважение”.

„ Много добре ми действаш, Кириле. Толкова, толкоз доста. Толкова е крепко, че има такива българи като тебе. Кажи на Линда, в случай че може да ми забърка една безглутенова торта, подготвен съм и да не е на следващия ден, само че когато ме поканиш в тази публика, ще дойда и с огромно наслаждение ще споделя моите визии пред тези хора. То никак не се разграничава от това, което мислиш ти. Даже напротив- мислим по един същи метод и в действителност това е любовта. Когато хората гледат в една посока.

Надявам се да продължим тази връзка и да направя всичко по моите сили, с цел да може да осъществяваме това, което правиш и мислиш”, споделя Трифонов. И прибавя в умозаключение на диалога – „ Представих ви един популярен българин - Кирил Петков”.

Година след тези думи обаче Трифонов радикално смени мнението и отношението си към млад
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР