Мислим по един и същи начин - признанието е на

...
Мислим по един и същи начин - признанието е на
Коментари Харесай

Трифонов към Петков: Толкова е яко, че има такива велики българи като теб

" Мислим по един и същи метод " - признанието е на Слави Трифонов, а на диванчето против него е Кирил Петков. Датата е 10 декември, 2019 година, когато днешният министър председател в оставка гостува в телевизия в предаването  " Вечерното шоу на Слави Трифонов " и рубриката " Българите, почтени за почитание ".

В рубриката Кирил Петков гостува като притежател на компания, която създава неповторим пробиотик. 

" Много добре ми действаш, Кириле. Толкова, толкоз доста. Толкова е крепко, че има такива българи като тебе. Кажи на Линда, в случай че може да ми забърка една безглутенова торта, подготвен съм и да не е на следващия ден, само че когато ме поканиш в тази публика, ще дойда и с огромно наслаждение ще споделя моите визии пред тези хора. То никак не се разграничава от това, което мислиш ти. Даже напротив- мислим по един същи метод и в действителност това е любовта. Когато хората гледат в една посока.

Надявам се да продължим тази връзка и да направя всичко по моите сили, с цел да може да осъществяваме това, което правиш и мислиш ", споделя Трифонов. И прибавя в умозаключение на диалога – " Представих ви един популярен българин - Кирил Петков ", споделя тогава на изпроводяк Слави.

Три години по-късно враждата сред двамата е известна даже и на дребните деца. В свои постове във фейсбук Трифонов пожелава на Петков да се задави с власт, а водачът на Политическа партия го назовава " самозабравил се някогашен артист ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР