Мислила съм за самоубийство след смъртта на майка ми Пепа,

...
Мислила съм за самоубийство след смъртта на майка ми Пепа,
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: Мислила съм за самоубийство

" Мислила съм за самоубийство след гибелта на майка ми Пепа, само че това не е вид. Знам какво е тъга, аз от четири години не рева, откогато Иван си отиде. Много желая да се разплача, само че единствено ми се насълзяват очите. Сигурно е защитна реакция. "

Това показа актрисата Алекс Сърчаджиева в предаването по bTV, което води - " Животът по автентичен случай ".

Гост на Алекс бе колежката й. Тя си напомни по какъв начин едно от най-трудните неща в живота й била гибелта на майка й, както и на баба й.

" Мама умря в ръцете ми, получи емболия, което е задушаване. Само сподели в последния си момент с прекъсвания: " Не се притеснявай, аз ще се оправя ", и това беше. Тогава си дадох сметка какъв брой е значимо да оценяваме всичко, което имаме и се случва в живота ни ", споделя Гладнишка. Малко след родителката й си отишъл и домашният й любим, а котката паднала от 8-ия етаж, само че оживяла.

" Всичко внезапно ми се обърна, само че до мен от години насам е един човек - Иван, който не обича да се шуми към него, както и да се демонстрира в обществото ", показа още Гладнишка. Според нея връзката с любовта на живота й е кармична.

" Много трансформации съм имала през годините, само че той все е до мен. Дори когато написаха, че един мой другар дизайнер е с мен, а съм зарязала Иван, даже тогава не се скарахме ", изяснява актрисата.

" Винаги доста ми е било хубаво да си работя с теб. Най-много се забавлявахме, когато играхме в постановката " Секс за първи път ". И аз тъй като си пиша нещата в бележник, бях си записала тъкмо това заглавие, а София, щерка ми, отвори страницата и изумена ме пита: " Мамо, какво е това - 20 март - секс за първи път ", споделя преживелица от работата на двете с колежката й Алекс Сърчаджиева.

Самата тя в своя театър " На живо " също споделя персонални моменти от живота си. " Това беше моята фантазия - да ме видят такава, каквато съм, да ме схванат, тъй като всички считат, че ме познават. Ежедневно и аз се боря за правото си на обич, превъзмогвам тъгата от персоналните си загуби и повеждам борби, с цел да бъда щастлива и да отгледам щерка си София сама. И всичко това ми се случва под безпощадните светлини на прожекторите ", споделя Алекс в представлението си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР