Мислих много дали да поема този случай, след като бащата

...
Мислих много дали да поема този случай, след като бащата
Коментари Харесай

По-Страшно Не Може И Да Бъде. Изплуваха Нови Разтърсващи Разкрития За Убийството На Дарина И Никол

" Мислих доста дали да поема този случай, откакто бащата на Викторио ми се обади. В последна сметка се съгласих, тъй като желая да знам по какъв начин по този начин едно момче от положително семейство стига до там, че да извърши сходно нещо. Трагедията е голяма за всички страни по случая, само че ние би трябвало да разберем какво е отключило това в него, с цел да може да осигурим съответна предварителна защита, с цел да няма други такива случаи ", удостовери новината професор Шопова.

Викторио Александров ще бъде съден точно за ликвидиране в фамилна среда. Той стреля по жена си Дарина Министерска и 1-годишното им бебенце Никол. Причина за вендетата с патрони е желанието на Дарина да се раздели с Викторио, настояват ченгетата. Според почернените близки на младата майка до експанзията се стига и след безапелационното отвращение на жертвата да припише на Викторио наследствения си апартамент, написа Пик.

Психическият тормоз, налаган от Викторио над Дарина, стартира след раждането на детето, още от родилния дом, описват в полицията майката и бащата на момичето. Следва ограничение на контактите й, възбрана да поддържа профилите си в обществените мрежи и да върви на кафе с приятелки и даже възбрана да се вижда и приказва с родителите си. Според близки на Дарина Викторио даже сложил секрети камери, с цел да следи жена си в дома й. Дарина от своя страна скрила телефон в тоалетната, с цел да може да търси помощ, в случай че й посегне. Причината за неспокойството й са били директните закани към нея от страна на бащата - че ще падне " инцидентно " от терасата, до момента в който простира, и че ще катастрофира " случайно ".

По информация от близки до убитата Дарина, тя няколко пъти е търсила подпомагане от полицията, само че е била отпратена с думите " да изгладят връзките между тях сами - поради детето ". В последна сметка ден преди убийството самият Викторио подава тъжба против Дарина, че е " охладняла " към него след раждането на дребната Никол и по тази причина е депресиран.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР