Мислейки си, че гардовете му ще го спасят от юмручното

...
Мислейки си, че гардовете му ще го спасят от юмручното
Коментари Харесай

Жоро Варсамов спука от бой синчето на Ценко Чоков

Мислейки си, че гардовете му ще го спасят от юмручното право на някогашния пандизчия, той почнал да наскърбява и основава проблеми. Като се има поради лудата глава на Варсамов, който неведнъж е заявявал, че не понася татините синчета, бързо дал урок на младежа.

Бившият гард на Таки решил да накаже Мартин Чоков , който се прочу с голям брой набези против почтени жители. Цяло Галиче трепери от скандалната фамилия, която постанова свои правила и закони в селото. През 2016 година без причина той атакува 19-годишния студент Радослав Илиев. След удар с пестник в лицето младежът, който се е възстановявал след две интервенции на главата, пада на земята. Приятел го транспортира до врачанската болница, където е настанен с мозрчно разтърсване. Малко преди този момент пък кметският наследник Мартин още веднъж бе заме-сен в побой в заведение в Бяла Слатина, само че пребитият се отхвърли от показанията си, а инцидентно или не, видеокамерите от мястото на случая се оказаха отвън строя във въпросната нощ. Смята се, че фамилията е оказало напън против потърпевшия, който Мартин млатил с железен бокс.

Припомняме, че през 2016 година кметът и двамата му синове Мартин и Спас Чокови бяха арестувани от полицията. По информация на прокуратурата кметът е арестуван по отношение на проведена незаконна група за лихварство и палежи.

Явно кметското синче е привикнало на всички места да показва превъзходство, само че при някогашния пандизчия Варсамов удряна камък. И си понася следствията. След ударите Мартин Чоков е примрял на земята пред заведението, дружно с превиващите се от болежка охранители.

Скандалният участник от „ Фермата " неотдавна се подвизава на родното Черноморие. До нас доближи информация, че е купил дискотека в скъпарския курорт Л-зенец. Бръкнал се много надълбоко в джоба за ремонт, както и за възнаграждения на изпълнителите, които гостуват в клуба, написа ШОУ.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР