Мислейки, че е спечелил късметлия, той си легна да спи,

...
Мислейки, че е спечелил късметлия, той си легна да спи,
Коментари Харесай

Отдаден шофьор на доставка на Tesco печели джакпот от 3,8 млн. британски лири от Лото, след което се връща на работа за коледната смяна

Мислейки, че е спечелил късметлия, той си легна да спи, преди на идната заран той и партньорката му Кристина Уилямс да ревизират National Приложение за лотария и откри, че е станал милионер за една нощ.

След доста „ крещящи и викове “ в къщата му, двойката непретенциозно подвигна тост за голямата облага с чаша кафе и резервира новината в загадка преди 45-те -годишният се върна на работа на промяна в магазина си Tesco на 23 декември.

Сега двамата разкриха голямата облага, която изумително пристигна от безвъзмезден билет с случайни цифри, и споделиха по какъв начин те ще похарчат парите.

Г-н Джонстън от графство Фермана в Северна Ирландия сподели: „ Седях на ръба на леглото в неделя сутринта и се пробвах да осмисля това, което виждах. Просто продължих да се заглеждам в числата на сметката си.

„ Помислих си, че може би съм спечелил £38 000, само че тогава имаше прекалено много нули. Предадох телефона на Кристина, с цел да ревизира и тя също не вярваше.

„ И двамата започнахме да си мислим, че това е тр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР