Мислехте, че можете да излезете от старата връзка цели и

...
Мислехте, че можете да излезете от старата връзка цели и
Коментари Харесай

Бившата любов се връща най-често при тези три зодии

Мислехте, че можете да излезете от остарялата връзка цели и невредими, само че несъмнено сте сбъркали. По същата логичност мислехте, че сте съумели да излезете от старите си връзки без никакви провали, само че срещата с предишното ще покаже, че доста грешите, написа flagman.bg.

Както се споделя в песента, „ само че любовта не потъва, любовта не изгаря “, по този начин старите усеща още веднъж ще се върнат в живота ви. Тази среща ще ви изкара от спокойното ви положение и тогава ще има единствено две благоприятни условия: или ще възобновите остарялата си връзка, или изцяло ще забравите за този човек. Представителите на изброените по-долу три зодии са с максимален риск да изпаднат в такава объркваща любовна обстановка:

Овен

Подгответе се за обстоятелството, че предишното може да подсети за себе си във всеки един миг. Всичко се връща - това е законът на кармата! Любовната ви история може да стартира изначало след видимо инцидентно позвъняване от някогашния ви, като „ Това е просто приятелско позвъняване, с цел да видите по какъв начин се справяте “. Имате всички шансове да възобновите старите си връзки, които могат да доведат до нещо в действителност съществено – даже до брак. Е, можете единствено да си пожелаете шанс, тъй като е време да се установите!

Близнаци

За Близнаците се подготвя и положително парче " торта ", което ще ги почерпи със орис и карма. Представителите на този знак не могат да се скрият от призраците на предишното, макар обстоятелството, че в началото съумяват да избегнат мощните разтърсвания в живота си. Нещо ви кара да напомняте за себе си на индивида, за който от дълго време не сте чували нищо, само че с който към момента чувствате дълбока връзка.

Рак

Животът на рака не върви по единствено мед и масло. Вашата връзка несъмнено се намира под огромен напън понякога. Но можете да разрешите всички проблеми в прочувствената сфера благодарение на огромно успокоение и самообладание. Освен това би трябвало да се борите против призраците от предишното. Просто не можете да устоите да не отговорите на апела на индивида, който един път към този момент е спечелил сърцето ви. Няма да се съпротивлявате, тъй като желаете да получите още една доза благополучие. И кой знае, може би този път няма да се разделите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР