Мислехме си, че Брад Пит и Анджелина Джоли са заровили

...
Мислехме си, че Брад Пит и Анджелина Джоли са заровили
Коментари Харесай

С какво Брад Пит заплаши Анджелина Джоли

Мислехме си, че Брад Пит и Анджелина Джоли са " заровили томахавката " и към този момент не се карат за попечителството на децата и формалностите към развода им. Така най-малко твърдяха доста от непознатите медии, съгласно които двамата все по-добре се схващат и даже умерено кроят проекти за лятната почивка и кой какъв брой време ще прекара с шестте им деца.
 Анджелина Джоли, Брад Пит, децата им и лятната почивка
Анджелина Джоли и Брад Пит във все по-добри връзки

В името на какво го вършат

Сега обаче попадаме на публикация на Sun, съгласно която примирието посред им явно е единствено видимо. Изданието твърди, че нервите на Брад Пит към този момент не устоят и макар че артистът демонстрира " необикновено самообладание " по време на развода, протакането от страна на някогашната му жена към този момент му е омръзнало.

Той е бекрайно изтощен от непрекъснатото отсрочване от страна на Анджелина Джоли и по тази причина е решил да предприеме ограничения.
 Снимка 310791

Брад Пит е помолил юристите си да изискат от съда да бъде избран краен период за финалиризането на развода им. Ако продължава да бави развода и не подпише документите, с които публично да се постави край, Анджелина Джоли ще би трябвало да заплати санкция.
 Анджелина Джоли, рожденият ден на Шайло и по какъв начин се забавляваха
Изненадата на Анджелина Джоли за Шайло

Модерно мамче

Според непосредствен другар на Брад Пит, артистът не харесва ултиматумите, само че разводът им Джоли се точи към този момент три години и на него му е писнало. Брад Пит желае просто да завърши с това, с цел да може да продължи умерено с живота си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР