Мислехме си, че 90-те години и първите години на новия

...
Мислехме си, че 90-те години и първите години на новия
Коментари Харесай

Уникална визия ли?! Палома Митева изкопира Ариана Гранде

Мислехме си, че 90-те години и първите години на новия век от дълго време са минали и като мода, само че, уви, младата фолк вяра Палома Митева ни опроверга. Ако не сте осведомени, пеещата инфлуенсърка пусна нова ария, " Фатална ", а това е офциалната визия на песента:

Зачудихме се от кое място ли ни е позната тази визия и за благополучие не ни се наложи да мислим прекомерно дълго, тъй като става въпрос единствено за 3 години обратно и една емблематична визия. Тази на Ариана Гранде от 7 Rings.

Виж още: Новодомка! Мани от " Игри на волята " си купи апартамент, вижте го! 

Ето отново Палома:

А ето и още веднъж Ариана:

Този вид " музи " в родния поп-фолк бяха извънредно известни при започване на века, само че очевидно модата им се връща. Малко по-рано тази година Емилия оповести бременността си с фотосесия, която е съвсем като тази на Cardi B от лятото на предходната година. 

Виж още: Богатата българка на TikTok сподели секси форма, спипаха я в лъжа 

Под фрагментите с " заимстваната " визия Палома благодари на цялостен град народ за неповторимата работа. Е, правилно, че в България нещата се случват със забавяне, но най-малко интернетът ни е бърз и тези уникалности ги видяхме още през януари 2019 г. 

Изображение: https://www.instagram.com/palomaamitevaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР