Мислех си, че този момент никога няма да дойде, но

...
Мислех си, че този момент никога няма да дойде, но
Коментари Харесай

Направих нещо скандално и изкарах луди пари от OnlyFans

Мислех си, че този миг в никакъв случай няма да пристигна, само че ето, че и аз се поблазних от лесните и бързи пари. Честно казано ми омръзна да работя на сякаш прилични места за малко приходи и колкото и авторитетни и известни мъже да познавах, знаех, че техните дарове няма да са безкрайни.

Ето за какво взех решение да се взема в ръце и да помисля за нещо единствено мое, от което да изкарвам доста прилични пари. Една моя другарка доста от дълго време беше в OnlyFans. Тя живее в Германия и още преди ние тук да бяхме чували за платформата, тя изкарваше сред 1000 и 2000 $ месечно единствено от фотосите си, без даже да качва видеа.

via GIPHY

Аз не имах вяра на това и дълго време тя ме убеждаваше, че в случай че си интелигентен може да натрупаш цяло положение. Каза ми, че тя ще направи профила ми и всичко належащо, а аз единствено би трябвало да й изпратя изложение и фрагменти. Тогава обаче, тя ме светна на нещо, което доста малко девойки знаят – в случай че играеш в OnlyFans би трябвало да търсиш култа! По целия свят има удивително красиви и секси мацки, тъй че шансът да изпъкнеш и да натрупаш доста почитатели и „ донори “, които заплащат за наличие мощно понижава.

Ето за какво би трябвало да отидеш там, където другите не смеят, а истината е, че извратените неща са култ на доста богати мъже. Златните думи, които тя ми прошепна бяха – golden shower и feet fetish. Отначало изрично споделих „ не “, само че след това се замислих, че по-добре да направя огромния си удар един път и с малко старания, в сравнение с да й изпращам хиляди фотоси и да очаквам да дойдат доста почитатели.

via GIPHY

Затова в един неделен следобяд облякох секси латексов костюм, който покриваше единствено корема ми, а тънките му презрамки минаваха през зърната и от двете страни на дупето ми, само че без да скриват съвсем нищо от тях. Реших да стартира с по-неприятното и го направих – да снимах се по какъв начин пишкам и не – не го направих в банята. Направих го сред сатенените чаршафи, които бях купила за случая.

via GIPHY

След няколко фотоси и малко видео вид стори си взех душ и прекосих към идната стъпка. Обух най-перверзните си токчета от черна кожа и останах единствено по тях. Започнах да ги събувам, да си играя с токовете им и да вървя боса по пухкавия килим. Галех стъпалата и пръстите си и направих всичко допустимо краката ми да наподобяват по-секси от всеки път. Изпратих й всички фотоси и видеа и зачаках. Естествено заключих профила си за всички от България и се надявах геният ми да бъде оценен от богати чужденци.

Само след седмица и половина, тя ми се обади, че в профилът ми към този момент има над 80 индивида, а преводът, който предстоеше да получа в края на месеца беше за 500 $! Моята другарка ме предизвести, че може да имам поръчки и за частно наличие към избрани лица, а парите са щели да ме оставят без думи. Е, към този момент знаете какво върша в неделя следобяд – работя, тъй като мръсните стремежи на едни от време на време са благословия за други. Вие бихте ли се пробвали?

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

 

Изображение: iStock/Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР