Мислех да не идвам, но ми харесахте, с това което

...
Мислех да не идвам, но ми харесахте, с това което
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Евролистата на БСП е шпионин - Държавна сигурност, шпионин - Държавна сигурност

Мислех да не пристигам, само че ми харесахте, с това което представихте. Сега разбирам за какво нашите съперници желаят да ни вкарат в компроматна война. Днес, като им видях листата, разбрах, че има единствено един, който схваща нещо от европейски фондове - Деница Златева. Оттам нататък е единствено шпионин-държавна сигурност, шпионин-държавна сигурност. Останалите нямат нищо общо с тази листа. Това разяснява министър-председателят Бойко Борисов по време на представянето на политическата платформа за евроизборите на партия ГЕРБ, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Те толкоз пъти бяха излъгани, че някой желае да им се предложи, само че не е наша работа да им се бъркаме.

„ Действително доста троянски коне ще влязат в Европейския парламент. Бях подготвен да се обзаложа, че Иво Христов ще бъде в листата, тъй като ги видях по какъв начин се гледат на КСНС с Корнелия Нинова. По всяка една тематика показахте подготвеност и няма късмет никой да ви набори или да излезе по-добре квалифициран. Затова съм сигурен, че ще стартират и свършват с жилища и тераси. Ние шамарите си ги изядохме, научихме си уроците. всички са наясно на какво най-вече реагират хората и не би трябвало да го позволяваме “, акцентира Борисов.

„ Имаше една игра "Намерете разликите ", с Българска социалистическа партия можем да си играем на нея “, добави министър председателят.

„ В момента има един човек, който е на най-високия поста в света – Сергей Станишев. Невключването му в евролистата демонстрира, че Българска социалистическа партия няма нищо общо със социалистите – това ще се изтълкува в Европа “, посочи водачът на ГЕРБ.

„ Те нямат с какво да се похвалят, с изключение на с компромати. Като си раследващ публицист, би трябвало ли да биеш по индивида, който е спрял отвличанията и контрабандата. Защо като си проверяващ публицист, не разследваш нищо? “, попита Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР