Миската звъннала на приятелката си, която казала, че е пила

...
Миската звъннала на приятелката си, която казала, че е пила
Коментари Харесай

Нора Недкова замазва изцепката си в Свети Влас – вижте знойната Соня, която я прикри пред ченгетата

Миската звъннала на приятелката си, която споделила, че е пила единствено две чаши при започване на вечерта и към този момент нищо й няма Знойната хубавица Соня Урумова е приятелката, която прикрила пред служителите на реда изцепката на плеймейтката Нора Недкова, оповестиха за Флагман.бг очевидци на екшъна от тази заран на пристанище Марина Диневи в Свети Влас. Както Флагман.бг заяви, комичният случай стана към 6 часа, когато Нора Недкова подкарала аления си Нисан на задна с високите си токчета и ултрасекси черна рокля. Вместо да излезе от паркинга обаче, возилото се блъснало първо в лодка, а по-късно било на косъм да потъне в морето. Късметът въпреки всичко избавил плеймейтката от една хубава студена баня сутринта, защото задницата на колата била подпряна от дребна лодка, която била във водата до пристана и това не разрешило да пропадне. Малко откакто Флагман.бг разкри какво се е случило на разсъмване на Марина Диневи, самата плеймейтка Нора Недкова опита да замаже случилото се с пост във Facebook. „ Е Откриехме сезона уместно!
Купонът ни беше толкоз щур и парещ, че една от приятелките ми се разгорещи толкоз,че реши да охлади задните ни гуми,за изтрезняване!
Еее, посмяхме се, айде " Corona, ciao! "!
Dragana Spasovska Sonya Urumova
И тази вечер отново! ”, написа тя във Facebook. Истината, съгласно очевидци, които са били в прилежащ автомобил с този на Недкова обаче и оповестиха новината за Флагман.бг, е, че незабавно след случая Нора побързала да позвъни на приятелката си. Тя единствено я попитала дали е пила сега и може ли да пристигна незабавно, съгласно очевидците, които се свързаха с Флагман.бг. Знойната Соня незабавно пристигнала да избави миската, споделила, че при започване на вечерта е изпила две чашки, само че към този момент нищо й нямало. Заради обърканите пояснения на двете секс бомби, служителите на реда ще обясняват кой е бил зад кормилото на аленото возило от видеозаписи. Тогава позвънили на Пътна помощ, а след това и на полицията. Първо на мястото пристигнала избавителната техника, а по-късно и патрулка. По информация на Флагман.бг, на откриването на „ Planet Yacht ” е бил и самият знак на себеотрицанието в сходни акции – ямболският тигър Динко Вълев. Той обаче дошъл за баровското празненство с намазания си мерцедес и не е имал опция да прояви смелостта и самоотвержеността си в сходни обстановки. Флагман.бг разбра още, че Нора Недкова купонясвала в шумна женска компания цяла нощ. Първоначално дамите били в „ Planet Yacht ”, след което траяли в пиано бара на марината. Една от атрактивните секс бомби, с които Недкова разливала скъпото шампанско нощес, е дубайската принцеса Драгана Спасовска.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР