Миската се щракна в луксозен нощен бар, натокана от глава

...
Миската се щракна в луксозен нощен бар, натокана от глава
Коментари Харесай

Мис България май се върна при гръцкия олигарх

Миската се щракна в първокласен нощен бар, натокана от глава до пети, но… сама

Гръцкото градче не е демоде! Не и за  Мис България 2020 Венцислава Тафкова , която измежду студения дъждовен сезон отскочи до южната ни съседка. Със сигурност моделката не е била привлечена от красивите плажове и летните питейни заведения в това мъгливо време. Остава една-единствена алтернатива – съдбовно привличане.

По всичко проличава, че Тафкова още веднъж се е върнала при гръцкия олигарх и точно той е повода за спонтанната й екскурзия. Миската се щракна в първокласен нощен бар, натокана от глава до пети, но… сама. Както нормално, не излиза наяве кой й прави компания в Солун и можем единствено да гадаем.

Лятото Тафкова постоянно отскачаше до Тасос, когато се появиха и първите клюки за гръцката й спекулация със състоятелен предприемач. Според информацията милионерът се занимава се занимава главно с недвижими парцели и се подвизава точно в Солун. Притежавал обаче и няколко ваканционни вили на остров Тасос и в Халкидики.

От няколко месеца миската бе прекратила воаяжите си до гръцко, само че по всичко проличава, че елините още веднъж са на мода…
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР