Миската е в осмия месец, двамата с мъжа на живота

...
Миската е в осмия месец, двамата с мъжа на живота
Коментари Харесай

Бременната Ивайла Бакалова вече не крие коремчето-Снимки

Миската е в осмия месец, двамата с мъжа на живота й чакат бебето с боязън. Ивайла Бакалова е на път да сбъдне най-голямата фантазия на мъжа до себе си като го подари с първородна рожба, научи само нашата медия.

В интернет пространството циркулира подправената вест, че изкусителката към този момент била родила, което е надалеч от истината. Слухът се популяризира от сътрудници, които нямат извънреден достъп до живота на Ивайла и си съчиняват небивалици.

За разлика от тях ние научаваме обстоятелствата постоянно от първа ръка и с наслада ще Ви оповестяваме първи най-горещите вести от живота на известните.

Една от най-красивите носителки на купата Мис България е бременна в осмия месец и се чака да даде живот на малко бебе в навечерието на Коледа. Щастливият татко е предприемачът Веселин Денков, който е на седмото небе.

Очаква се бебето да се появи на бял свят  в влиятелна дубайска клиника, където към този момент чакат вип-родилката. Мъжът й има проспериращ бизнес в Емиратите и най-вероятно фамилията ще се откри там за непрекъснато, възползвайки се от топлия климат и отлични условия за живот.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР