Мисията за стабилно правителство е възможна само когато има сериозни

...
Мисията за стабилно правителство е възможна само когато има сериозни
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Стабилно правителство е възможно само със сериозни и конструктивни политици

Мисията за устойчиво държавно управление е допустима единствено когато има съществени и градивни политици. Това е казуса на българския политически живот. В Народното събрание липсва експертиза. Мнозинството от 121 гласа не взема решение нищо. Това съобщи в ефира на БиТиВи Татяна Дончева от " Левицата ".

Според нея е допустимо ГЕРБ и ПП-ДБ да бъдат натиснати да сформират държавно управление . Това ще даде сигурност на външния фактор, че ще се одобряват избрани решения, разясни тя.

Дончева разяснява изявлението на, че Левицата е основана да навреди на столетницата. Дончева посочи, че от всичко казано от Нинова, единствено едно е правилно - това, че Българска социалистическа партия ще бъде единствения представител на лявото в 49-ото Народно събрание. Всичко друго е от компетенциите на други Цветеслава Гълъбова.

По думите й лявото в България не се мери с 9% поддръжка за Българска социалистическа партия. 500-6000 хиляди души са непредставени. Ние за тях. Левицата съществува да обезпечи политическо посланичество. Създадохме тим, който има упоритостта да продължи. Готови сме за локалните избори, разясни Дончева.

Левицата с този старт, с непримиримост и самообладание, може да се наложи като сполучлив бранд , акцентира тя.

По отношение на войната в Украйна, Дончева съобщи, че двете страни би трябвало да бъдат натиснати за мирни договаряния. Уреждането на териториалния въпрос е комплицирана тематика. Трябва да се откри взаимноизгоден компромис, добави тя.
 Левицата чака окончателните резултати
Левицата чака окончателните резултати

Предварителните планирани резултати са спорни съгласно Валери Жаблянов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР