“Мисията ни е да убедим хората, че е важно да

...
“Мисията ни е да убедим хората, че е важно да
Коментари Харесай

Добрин Добрев: Социалните постижения на това управление са визитната картичка на БСП

 Open photo

“Мисията ни е да убедим хората, че е значимо да гласоподават, преди всичко, и на второ - да поддържат нас, тъй като, в случай че в това ръководство има партия, която няма от какво да се срами, това е Българска социалистическа партия. ” Това съобщи лидерът на листата на “БСП за България ” в Разград Добрин Добрев в предаването “Предизборно студио ” по БСТВ.

 

“Забелязва се притеснителна наклонност в посланията на някои от политическите партии, че няма смисъл да се гласоподава на тези избори, тъй като щяло да има скоро нови избори, което навежда за една друга наклонност за следен избор. Това няма по какъв начин да не мине през опити за пазаруване на гласове, тъй че аз извънредно доста разгадавам на службите да си свършат работата и да обезпечат честността на изборния развой ”, уточни той.

 

“Социалните достижения на това държавно управление бяха визитната картичка на Българска социалистическа партия. Няма нито едно обществено заплащане, което да не е било нараснало ”, съобщи Добрев, като акцентира, че приоритет на левицата ще бъде продължаването на обществената политика и подпомагането на бизнеса и на хората - от най-уязвимите до младежите.

 

Във връзка с политиките за младежите, социалистът показа, че е извънредно удовлетворен от програмата на Българска социалистическа партия, защото за първи път се подхващат ясни и съответни стъпки за оправянето с демографската злополука. Добрев уточни мярката младите до 26-годишна възраст да не заплащат налози и помощта за работещите младежи, които са се осигурявали 24 месеца обратно, за второ и трето дете от 6500 лева като образци за това.

 

“Стимулирането на раждаемостта с безвъзмездни инвитро процедури е едно почтено продължение на политиките, които в Разградска област, с помощта на Българската социалистическа партия, към този момент се осъществят, тъй като и в община Разград, и в община Исперих има инвитро стратегии и ние към този момент имаме нужните достижения ”, добави той.

 

По думите му, в бъдещия парламент Разград заслужава да има депутат, който в действителност да сложи пробелмите, които стоят в районен мащаб - проблемите в опазването на здравето, в образованието, с най-скъпата цена на водата.

 

“В Североизтока пътната инфраструктура е сериозен проблем освен за тези, които живеят там, а и за тези, които минават. Ние сме в непосредствена непосредственост до границата. Трябва да се модернизират пристанищата по Дунав. При житницата на България, при съсредоточен бизнес, при културно-историческо завещание, неналичието на връзка е пагубна. Туристическият бизнес и естествените благосъстояния, които имаме са доведени до провал, тъй като няма кой да се наеме да направи една туристическа карта и реклама на Лудогорието, защото няма инфраструктура ”, сложи сериозният проблем за района претендентът за депутат от Разградската листа на “БСП за България ” Вергиния Станкова.

 

“Трябва да гласуваме за “БСП за България ”, тъй като това е вероятният метод за сигурна и постоянна България. Правото на глас е отговорност към България. Гласувайте с номер 28 в интегралната бюлетина ”, приканва феновете тя.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР