Мисията на всеки политик от левицата е хората да се

...
Мисията на всеки политик от левицата е хората да се
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Гласът на народа е по-силен от всички институции

„ Мисията на всеки политик от левицата е хората да се усещат свободни, да работят това, което желаят, да споделят това, което мислят, без да се тормозят. По случая с обвинения Рачев е видно, че институциите работят, само че всички вие можете да изпреварите тяхната правдивост с вашия глас на 27 октомври , тъй като националният избор е по-силен от всички институции “. Това съобщи във Виноградец зам.-председателят на Българска социалистическа партия и ръководител на Националния избирателен щаб Кирил Добрев, който бе в селото, с цел да поддържа претендентите от община Септември.

Той бе безапелационен, че общината не е компания, която единствено разпределя публични поръчки. " Първата ни задача с претендента ни за кмет Петя Цанкова е общината да се отвори за хората – да имат информация какво се случва и да вземат участие действително във вземането на решения. Ако всички дружно преборим страха, ще имаме триумф “, сподели още Добрев.

Петя Цанкова: Да сложим завършек на разделянето и наложената ненавист
„ Община Септември я е имало и преди Марин Рачев, ще я има и след него и то по-успешно. От нас зависи по какъв начин ще живеем и разбираме между тях, от нас зависи и дали ще запазим общината си “, съобщи претендентът за кмет на левицата за община Септември Петя Цанкова. По думите й е изминал един мандат на порочно ръководство, на феодализиране от един човек, който ръководи общината като еднолична компания, без да се преценява с нейните жители. „ Нужно е транспарантно ръководство, с грижа за хората. Да има вложения в инфраструктура, само че и вложения в живота на хората “, сподели още претендентът за кмет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР