Мисията на ЧВК Моцарт от САЩ в Украйна се провали

...
Мисията на ЧВК Моцарт от САЩ в Украйна се провали
Коментари Харесай

„Клубове за пиянство и стриптийз: Това е причината за провала на ЧВК „Моцарт в Украйна

Мисията на ЧВК " Моцарт " от Съединени американски щати в Украйна се провали заради пиене на бойците, финансови нарушавания, както и визити на стриптийз клубове в Киев. Това написа американското издание New York Times.

Според колумниста на вестника Джефри Гетълман, той персонално е стоял в „ готина заседателна зала “ в жилищна постройка в Киев и е слушал изказванията на създателя на ЧВК Андрю Милбърн, че организацията на Моцарт е „ мъртва “. Преди това имало рецензии към Киев.

Изявленията са направени от Милбърн в пияно положение, само че Гетълман акцентира, че това не трансформира същността.

Например, наемниците в Украйна бяха „ доста сложни за ръководство “, защото измежду тях имаше доста бойни ветерани с психологични разстройства.

„ Когато не работеха, те бяха привлечени от киевските стриптийз клубове и питейни заведения “, сподели журналистът.

Един от легионерите на ЧВК означи, че в групата в Украйна царува атмосфера на псувни и разврат. Влошаването на обстановката настъпило с началото на паричните проблеми в ЧВК. По-специално се оповестява за увеличение на случаите на дезертьорство.

Припомняме, през вчерашния ден създателят на американската ЧВК " Моцарт " Анди Милбърн заяви, че организацията напуща Украйна. В същото време той загатна за допустимо връщане на ЧВК под друго име.

В обществените мрежи Милбърн сподели, че предходният ден " е бил последният ден " на ЧВК " Моцарт " в Украйна.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР