Мисията на бъдещите наши европейски депутати ще бъде да възстановим

...
Мисията на бъдещите наши европейски депутати ще бъде да възстановим
Коментари Харесай

Стефан Тафров: Бъдещите евродепутати трябва да възстановят доверието към България в ЕС

Мисията на бъдещите наши европейски депутати ще бъде да възстановим доверието към България в Европейския съюз. Това съобщи в Плевен Стефан Тафров на конференция на Политическа партия "Движение Да България " и коалиция "Демократична България ".

"В момента доверието към България е подкопано, поради корупцията, поради обстоятелството, че ние оставане най-бедната страна в Европейски Съюз. Ние желаеме да възстановим това доверие, да покажем, че тази Демократична България съществува ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

Съществуват същински, проевропейски хора, нормално от междинната класа, и те заслужават доверието на Европа и има какво да допринесат към бъдещето на Европейски Съюз, сподели Тафров. Той напомни, че провеждат по електронен път вътрешни избори за претендентите си и желаят да потвърдят, че електронни избори са вероятни. По думите му страната досега била похарчила 2 милиарда лв. за въвеждане на електронно ръководство, само че "такова към момента няма, а всеки ден има вести за провали ".

Според Тафров било ясно, че няма воля и подготвеност у ръководещите това да се случи. На журналистически въпрос той отговори, че не изключва вероятността за предварителни парламентарни избори след изборите за Екологичен потенциал. Тафров счита, че "в момента под опасност е сложено демократичното развиване на България ".

Ние сме консолидационен център на демократичната общественост, има интерес и от други политически сили да се включат в обединението, сподели той и добави, че са насърчени от повишаващия се интерес към тях. Припознават в нас политическо обединяване, което е учредено на съществени правила, разяснява Тафров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР