Мисията и визията на РЗИ – Монтана е да осъществява

...
Мисията и визията на РЗИ – Монтана е да осъществява
Коментари Харесай

РЗИ-Монтана обяви конкурс за най-креативно изработен предмет

Мисията и визията на РЗИ – Монтана е да реализира и провежда държавната здравна политика на територията на региона и да способства за запазване на публичното здраве и повишение на качеството на живот на популацията в района.
С цел ориентиране на вниманието на децата от ранна детска възраст към поддържане на позитивното и здравословно мислене, за допринасяне и за развиване на способността им за креативно мислене и умеенето им да творят, РЗИ – Монтана провежда конкурс за най-креативно направен предмет на тематика “Грижа за моето здраве ”.

Участници в състезанието могат да бъдат:
- деца от детските градини на територията на област Монтана – от 3 до 6 години;
- деца от учебни заведения и гимназии на територията на област Монтана – от 7 до 17 години.

Условия и процедура за кандидатстване:
- творбите би трябвало да бъдат направени от екологични (рециклирани) и/или отпадъчни материали;
- на творбите да има табелка с информация за име и фамилия, клас и детска градина/училище на участника, тел. за връзка, които можете да предоставите персонално, по пощата или посредством Вашия родител или класен началник в РЗИ – Монтана на адрес: гр. Монтана, пл. “Жеравица ” N3, ет. 4 в Център за административно обслужване (ЦАО), за конкурс “Грижа за моето здраве ”.
Срокът за даване на материалите е до 24 октомври в това число.

Критерии за оценка на направените предмети:
-  естетическо и художествено оформление;
- автентичност на творбите и употребяваните материали.
Оценяването на творбите и награждаване на спечелилите е в 10-дневен период след крайния подобен за показване на материалите. Победителите ще бъдат отличени с грамоти, предметни и просветителни материали.
Важно: При присъединяване в състезанието, претендентите одобряват изискването, че след привършване на състезанието творбите ще бъдат изложени в постройката на РЗИ – Монтана и ще бъдат оповестени на интернет страницата Инспекцията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР