Мисия Супердок е специален проект на платформата superdoc.bg с подкрепата

...
Мисия Супердок е специален проект на платформата superdoc.bg с подкрепата
Коментари Харесай

Второто ежегодно издание на инициативата Мисия Супердок награждава най-обичаните лекари

Мисия Супердок е специфичен план на платформата superdoc.bg с поддръжката на фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл, който цели да отличи медиците, спечелили доверието, благодарността и любовта на пациентите си.

Казват, че най-важното нещо в живота на индивида е любовта, тъй като тя има доста измерения и включва в себе си благодарността, емпатията, прегръдката и алтруизма. Затова церемонията по награждаването на най-обичаните от пациентите лекари в платформата superdoc.bg мина като една превъзходна вечер на любовта и благодарността.
Любовта значи доверие, благодарност и грижа за другите и точно тези нейни аспекти въплъщават медиците, отличени в Мисия Супердок. В годините на пандемия българските лекари бяха отдадени на своето предопределение повече от всеки път и предоставяха професионална и човечна грижа за здравето на своите пациенти без значение от събитията.
Несъмнено думите на признателност от пациентите са най-ценната  премия за всеки доктор и извънредно самопризнание. Поради това второто издание на Мисия Superdoc още веднъж си сложи за цел да отличи лекарите точно с най-голям рейтинг за миналата година в платформата в 14 специалности: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, пулмология, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия.


Инициативата е замислена като самобитен бездънен реверанс и жест на почитание към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти и зад нея стои желанието да бъдат наградени и разпространявани още повече точно най-обичаните медици. Пълния лист с отличените можете да видите тук. Записът от церемонията можете да гледате в YouTube тук.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР