Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова стартира кампания за популяризиране лечението

...
Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова стартира кампания за популяризиране лечението
Коментари Харесай

Мисис Бургас Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти в барокамера

Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова започва акция за разпространение лекуването на хора с редки болести с барокамера.  42-годишната дама подема самодейността, защото счита, че от ден на ден пациенти би трябвало да се срещнат с изгодата от процедурите с хипербарната оксигенация (ХБО), представляващи терапия с О2 под нараснало налягане.

" Лечението в барокамера има доста мощен позитивен резултат при деца страдащи  от аутизъм, закъснение в развиването,  детска церебрална парализа и синдром на Даун. Барокамерата се употребява при болести на хора с множествена склероза, с труднозарастващи рани, с гангрени, с диабетно ходило, със ставни болки ", разяснява Вержиния. 

Идеята идва откакто частната болница в Бургас, в която Вержиния работи като финансов шеф, се снабдява със профилираната инсталация и позитивните резултати от процедурите се случват безусловно пред очите й.

Барокамерата може да усъвършенства живота, всекидневието и външния тип и на здрави хора. Тя усъвършенства имунния, хормоналния и метаболитния статус на индивида. Използването на уреда подмладява кожата, работи антицелулитно, усъвършенства общото положение при физическа и умствена отмалялост. Именно за това най-красивата омъжена бургазлийка споделя намерено, че този апарат е и нейната загадка сполучливо да може да съчетае майчинските, домашните и професионалните си задължения, и постоянно да наподобява добре.

Това не е първата акция, в която носителката на купата Мисис Бургас се включва. Наскоро тя взе участие в кръводарителска акция.

" Работя в областта на опазването на здравето от 13 години. Въпреки че не съм здравно лице, аз неизбежно се срещам с болката и компликациите на пациентите и на техните близки. И не мога да привикна с това. Изживявам всички тежки случаи, които неизбежно стигат и до мен, по тази причина съм решена да употребявам всяка опция да оказвам помощ на хора, изпаднали в тежка обстановка ", добавя Вержиния.

Наред с кампанийната й ангажираност, пред красивата бургазлийката стои и друго предизвикателство. През  месец октомври тя ще показва Бургас в Националния край на състезанието " Мисис България ". Тазгодишното изданието на влиятелното събитие е юбилейно. Конкурсът отбелязва 20 години от основаването си и по този мотив уредниците дават обещание доста изненади.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР