Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева ще представи

...
Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева ще представи
Коментари Харесай

„Мисис България Top of World 2018“ София Паскалева поддържа тялото и лицето си с апарати на LPG в Студио за здраво тяло - Body T@lk

„ Мисис България Top of World 2018 “ София Паскалева ще показа България на интернационалния конкурс „ Mrs. Top of the World “, който ще се организира в Латвия.  Красавицата ще отпътува за Рига, където ще се бори за короната в конкуренцията на омъжени дами от целия свят – носителки на короната „ Mrs.  Top of the World “. Конкурсът ще се организира от 29 май до 3 юни, а София към този момент е в трескава подготовка.

От студио Body T@lk издават по какъв начин поддържат блестящата визия на София и разкриват извънредно процедурите на които се подлага хубавицата.

 Студиото разполага с 2 от най-новите апарати на LPG:

АПАРАТИ LPG: CELLU M6 INTEGRAL & CELLU M6 ENDERMOLAB

Апаратите са от най-новото потомство апарати на LPG и дават най-модерните Lipomassage и Endermolift техники за прецизна работа и резултати за лице и тяло.

LPG е 100% естествена, механична, клетъчна стимулация, която обновява по натурален път клетъчната интензивност! LPG техниката е единствената механична, естествена и неагресивна техника, която неотложно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.

КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТЪТ ОТ LPG МАСАЖА?

При LPG масажа мазнините се освобождават по-лесно, фигурата очевидно е по-оформена, непотребните натрупвания ги няма, изключително тези от които постоянно сте желали да се отървете. Увеличаване разграждането на мазнини с 70%.

LPG масажът спомага за стягането на кожата след раждане като задейства фибробластите и се усилва поддържащата мрежа от колагенови и еластинови влакна, което тонизира и стяга кожата. Ето за какво LPG масажа е ефикасен за унищожаване на корема след раждане.

     РЕЗУЛТАТИ:
унищожаване на мастни натрупвания, които не се повлияват от спорт и диета; понижаване на обиколка в избрана зона; стягане на отпусната кожа; елиминиране на задръжката на течности в долни крака по време на бременност; възобновяване след бременност; понижаване на признаците на венозна недостатъчност; травматични отоци; терапия преди и след липосукция; терапия за изглаждане на целулита; терапия за стягане и оформяне на контура;
 

Mobilift® M6  на LPG  -  ЛИФТИНГ от ново потомство.

LPG е единствената в света механична техника  с научно потвърдено увеличение на хиалуроновата киселина в кожата с 80%!!!!

Ergolift на LPG  работи в разнообразни дълбочини на кожата с помощта на поредните, ритмични всмуквания на кожна дипла. Клетките се подтикват с помощта на другата скорост на пулсациите. 

" Обширно, строго научно проучване потвърждава, че механичната стимулация оказва помощ на кожата да усили производството на  личната си хиалуронова киселина с 80% "

Новият накрайник за работа Ergolift (Ерголифт) влияе дейно върху главните аргументи за стареене на кожата.

Разграденият на фрагменти колаген се отстранява два пъти по-бързо, което води до синтеза на нов колаген, който уплътнява по-добре кожата с 23% и изглажда бръчките по нейната повърхнина. Бръчките понижават с 21%. Естественият синтез на еластин се усилва с 46%. Производството  на   хиалуронова киселина се усилва с 80%

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР