Мисис България Европа 2017 Анна Стефанова е в трепетно очакване

...
Мисис България Европа 2017 Анна Стефанова е в трепетно очакване
Коментари Харесай

Мисис България Анна Стефанова бременна с трето

Мисис България Европа 2017 Анна Стефанова е в трепетно очакване на трета рожба. Красавицата, коятo с изключение на с корона, е и владетел на сладкишите, е в напреднала бременност и до края на лятото чака бебето си.

Все още не е ясно какъв пол ще е то. Преди обаче да даде живот на детето си, тя ще се врече във безконечна честност на дългогодишната си половинка Йордан Кръчмаров, с който са дружно повече от 6 години. Двойката е подготвила охолно празненство на 26 юни, на което ще потвърдят любовта си пред семейство и другари.

Анна печели първата си корона 7 месеца откакто ражда втория си наследник през 2017 година и смъква 35 кг с доста воля и спартански хранителен режим. По време на бременността изкарва курс по сладкарство и до през днешния ден огромната й пристрастеност е да създава ръчно шоколадови бонбони и торти, с които завладя журито на Мастършеф през 2020 година и с които за малко не стигна до край на кулинарното предаване.

Докато извършва сладки поръчки за клиентите си и е енергично отдадена на двамата си синове, хубавицата намира време и да напише цепи две детски книжки за принцеси. Успява да осъществя дългогодишната си концепция около карантината и блокадата от ковид по света и у нас, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР