Мисис България Екатерина Велчева не е виждала детето си от

...
Мисис България Екатерина Велчева не е виждала детето си от
Коментари Харесай

Жестока драма за Мисис България Екатерина Велчева: Бившият ми ме пребиваше, отвлече дъщеря ни!

Мисис България Екатерина Велчева не е виждала детето си от ноември
Бившата „ Мисис България ” и играч по конна езда Екатерина Велчева не може да види щерка си. По думите ѝ 4-годишното момиченце е отвлечено от татко си, с който Екатерина е разграничена от една година. Жената твърди, че е редовно насилвана. Води три каузи за домашно принуждение против Александър Кръстев. Съдът е издал и ограничаваща заповед, съгласно която той няма право да я приближава.

Преди броени дни съдът постановява и привременни ограничения, съгласно които детето би трябвало да живее при майка си. То обаче още е в дома на татко си. Поверява се и на грижите на баба си и дядо си. По информация на NOVA бабата страда от психологично заболяване и е лежала в клиника.

Екатерина Велчева твърди, че за последно е видяла 4-годишната си щерка в края на ноември. Дотогава детето не се е отделяло от нея.

„ То беше отвлечено от татко си пред блока на родителите ми, където Александър Кръстев ни атакува. Заплаши, че ще ме убие, в случай че не му дам детето. Удари ме, сграбчи детето и избяга ”, описа Велчева.

Оттогава момиченцето е в дома на татко си в столичния квартал „ Враждебна ”. Екатерина съумяла да го чуе единствено един път по телефона.

„ Детето, плачейки, ми сподели: „ Мамо, обичам те, доста ме е боязън от тате. Той бие баба, баба плаче непрекъснато ”. След това бащата сграбчи телефона и не можах повече нищо да чуя. Той има ограничаваща заповед, според която му е неразрешено да ме приближава на по-малко от 100 метра по Закона за отбрана от домашно принуждение, както и да се въздържа от такова по отношение на щерка ми ”, изяснява тя.
 мисис българия екатерина велчева
Снимка: Нова ТВ

Ограничителната заповед е издадена през август. Тогава Екатерина е нападната за следващ път от бащата на детето ѝ. Причакал я пред дома ѝ, заплашил я с ликвидиране и се опитал да я удуши. Жената води три каузи за домашно принуждение против него.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР