Мисис България 2020 Европа взе участие в дубайския маратон по

...
Мисис България 2020 Европа взе участие в дубайския маратон по
Коментари Харесай

Мисис България тича с принца на Дубай! Получи приз за най-успешна носителка на титлата

Мисис България 2020 Европа взе присъединяване в дубайския маратон по персонална покана на шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид ал-Мактум . Мариета Захариева , която сграбчи купата Мисис Европейски съюз в естонската столица Талин, се включи в многохилядния 10-километров маратон с благотворителна цел в Дубай, проведен от 33-годишния престолонаследник на арабския остров.

Наред с това принц Хамдан разговарял с Мариета и за пробиотиците, които тя създава, като част от дълготрайната тактика на милиардера за здравословен метод на живот на всички, живеещи или почиващи в Дубай. Нещо, към което синът на емира на Дубай и министър председател на Обединените арабски емирства Мохамед бин Рашид ал-Мектум се стреми с голям брой сходни начинания.

В маратона се включи и най-близката другарка на Захариева - Виктория Славкова, която гoдини наред е дясната ръка на някогашния състезателен министър Красен Кралев, а в този момент живее в Дубай със брачна половинка си и развиват бизнес.

Мариета се върна от Дубай в понеделник, а броени часове по-късно стана единствената българка, удостоена с две награди на церемонията „ Знаменитост на годината ". Единият приз бе за най-успешна носителка на купата Мисис България, а втората е за фармабранд на годината.

„ Изпитвам задоволство и признателност от добре свършената работа. Сбъднаха се не една, а две мои цели. Защото фантазиите ми не са просто фантазиране, а упорита работа, с която ги реализирам. Удовлетворение, че ходя в вярната посока, а моят труд вижда външна оценка и получава такива влиятелни награди ", показа пред България Днес " Мариета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР