Мисис България 2019 Марина Цветанова е изкарала незабравима ваканция по

...
Мисис България 2019 Марина Цветанова е изкарала незабравима ваканция по
Коментари Харесай

ЗАВАРКА: Марина Цветанова ваканцува с дърт любовник в Доминикана – Снимки

„ Мисис България ” 2019 Марина Цветанова е изкарала незабравима почивка по крайбрежията на Доминикана в компанията на стар милионер, дочу Lupa.bg.

Любимата ваканционна дестинация на новобогаташи от целия свят – Доминиканската република, е ситуирана в източната част на остров Испаньола – втория по величина остров от архипелага на Големите Антилски острови.

Приятелка на пристава от „ Съдебен спор ” показа, че по екзотичните плажове хубавицата правила компания на 60-годишния чичко Паричко Николай Б., шеф на огромна компания със строителни хипермаркети.

Злословници разправят, че Марина Цветанова ваканцувала с дъртия милионер против възнаграждение, което приятелката ѝ отхвърли да удостовери. Официалната версия за воаяжа е, че изкусителката си спретнала островна женитба.

Едва 27-годишна, носителката на купите „ Мисис Дама 2020 “ и „ Знаменитост на годината 2020 “ има зад тила си тежки удари от ориста, които я окуражават да се бори и побеждава. Марина изживява кошмарно прибързано раждане преди 6 година, само че лекарите съумяват да се преборят за живота на щерка ѝ Кристияна, откакто бебето изпада в кома.

Преди да се омъжи, Марина се пробва да сбъдне детската си фантазия и през 2010 година подписва музикален контракт с нашумялата тогава музикална компания на Ники Китаеца Real Enterprises. Той става неин продуцент, а театралната ѝ кариера стремително започва с псевдонима Марина Риналди. След редица неизпълнени обещания и неистини, те се разделят с гръмък медиен скандал.

Въпреки разочарованието от продуцента, Марина стартира да се занимава професионално с пеене в продължение на 2 година Малцина знаят обаче, че тя е приключила висше обучение със компетентност публицистика в СУ „ Св. Климент Охридски “ с профили телевизия с вътрешна политика и стопанска система.

Освен това съвършено владее британски и испански език, което я трансформира в уникат измежду носителките на корони. След бурната си музикална кариера и с тапия на публицист Марина се потвърждава на още едно занятие – до края на 2017 година тя е акаунт управител „ Корпоративни клиенти “ в една от огромните ни компании за мобилни услуги.

През май 2021-а миската се причисли към екипа на тв предаването „ Съдебен спор ”.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР