Мисис Баба на Балканите Стефи Стаменова започна да пише втората

...
Мисис Баба на Балканите Стефи Стаменова започна да пише втората
Коментари Харесай

Мисис Баба на Балканите пише любовна книга

Мисис Баба на Балканите Стефи Стаменова стартира да написа втората си книга. Пловдивчанката към момента не е измислила заглавие на изданието, само че към този момент е несъмнено, че то ще е за любовта.

" Дойде ми музата и се въодушевих още веднъж да пропиша. Първата ми книга " Неслучайните случайности " я написах за 20 дни на плажа в Сарафово. Тази също там ще се твори. Морето дава голяма сила и това е повода да избера това място ", съобщи Стефи за " Марица ".

Най-вероятно новата й любовна книга ще излезе идната година. Към нея тя обмисля да направи подарък за читателите - диск с авторски медитации. Наскоро Стефи Стаменова завоюва премията за мотиватор в категорията персона подстрекател на премиите на списание " Business lady ". Стефи издаде първата си книгата “Неслучайните случайности ", която бе с идея. От събраните средства тя оказа помощ на възрастни хора и деца.

" Това прави живота ми логичен и изпълнен със наличие. Вярвам, че " в случай че си дал, не си живял на вятъра ", сподели Стефи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР