Мишо има нов план да спечели сърцето на мечтаното момиче

...
Мишо има нов план да спечели сърцето на мечтаното момиче
Коментари Харесай

Мишо прави скъп подарък в новия епизод на „Унилайф“

Мишо има нов проект да завоюва сърцето на мечтаното момиче в новия епизод на тийн сериала. Лора има рожден ден, а младежът взема решение да я изненада със безценен подарък. Типично за Мишо, всичко се обърква. Какво се случва, гледайте във.

Мишо се пробва да учи, само че мислите му водят към момичето на фантазиите му – Лора . Неговият другар и съквартирант Македонецът му дава концепция да признае възприятията си на рождения ден на хубавицата. Влюбеният юноша с възторг се хвърля в осъществяване на проекта. Какъв е съвършеният подарък, с който желае да завоюва сърцето на Лора, гледайте в новия епизод на тийн комедията.
 Унилайф NOVA
С положително въодушевление и с големи очаквания за позитивно развиване на проекта му, Мишо идва на празненството във връзка рождения ден на Лора . Изненадата му обаче е голяма, когато осъзнава, че Стан е купил същия подарък като неговия, дори още по-добър. За да се измъкне от неуместната обстановка, Мишо подписва договорка с приятеля на Лора. Какво му предлага и за какво Стан се съгласява, не пропускайте да разберете във.
 Унилайф NOVA-->
Мишо се оказва съдбовно изигран от Стан. Какво се случва, когато Лора се появява и по какъв начин реагира на подаръка на младия академик? Защо Мишо влиза в кухнята? Отговорите ще разберете в новия епизод на.
 Унилайф NOVA
Не пропускайте да наблюдавате перипетиите, пред които е изправен Мишо в университета всеки четвъртък от 16:00 ч. във, смехът е обезпечен.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР