Мишките-олигарси не приеха офертата ми срещу моя “златен глас при

...
Мишките-олигарси не приеха офертата ми срещу моя “златен глас при
Коментари Харесай

В Най-Критичния Момент Бареков Изригна: Народ Ли Сме, Или Стадо Овце?!

Мишките-олигарси не одобриха офертата ми против моя “златен глас ” при пакета Мобилност в Европарламента. Вместо това избраха да водят мръсна акция против мен, да подкупват останалите продажни и глупави български евродепутати.

Само аз върша изключение от тази олигархична кохорта и защищавам хората на наемния труд зад кормилото. Пакетът влиза в пленарна зала и с моя глас на 4 април ще го приемем.

Бай Ганьо от ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи + Джамбазки в Европа ще му покажат червен картон. При това отношение към служащия превозвачите – олигарси са обречени на банкрут, а техните водачи ще отидат в Германия и Франция.

Където ще печелят пет пъти повече, ще си почиват в хотели, ще работят по 8, а не по 20 часа на денонощие, ще си виждат всяка седмица фамилиите и децата, а не веднъж на 4-5 месеца, както в този момент.

3 милиона българи избягаха в чужбина поради продажните български политици. Колко още ще поносим този геноцид върху нас? Народ ли сме или стадо овце??? “, разпени се Николай Бареков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР