Мишки и плъхове плъзнаха из Пловдив, алармираха граждани, цитирани от

...
Мишки и плъхове плъзнаха из Пловдив, алармираха граждани, цитирани от
Коментари Харесай

Ужасна напаст нападна Пловдив, взимайте мерки

Мишки и плъхове плъзнаха из Пловдив, сигнализираха жители, представени от " Марица ". Гризачите са освен в огромния град, само че и в близките обитаеми места. Освен за тях десетки са сигналите и за бълхи вкъщи. " Лятото е най-силният сезон за ДДД компаниите. В момента имаме много позвънявания в Пловдив и покрайнините. Търсят ни поради бълхи, комари и мухи. Те са присъщи за това време на годината. Но получаваме и сигнали за гризачи - плъхове и мишки. През цялата година ни се обаждат и за хлебарки, в това число и този месец ", описаха от една от огромните компании за дезинсекция в града под тепетата.

Мишките и плъховете придвижват 35 рискови заразни заболявания. Сред тях са хантавирусни инфекции, които през XVI век умъртвили ацтеките. Други заболявания засягат лимфните възли, трети - бъбреците.

Много постоянно бълхите влизат вкъщи дружно с домашните любимци, кучета и котки, само че освен. Те могат да попаднат в дома ни от мазето в блока, което е изоставено и където се подслоняват улични четириноги. Бълхите се развъждат с чудовищна скорост и отлагането на обезпаразитяването ще им даде преимущество. " Колкото по-бързо потърпевшите потърсят решение на казуса и се обадят на дезинсекционни компания, толкоз по-добре. Всеки има избор и може да се опита и самичък да почисти дома си. Все отново професионалните услуги обезпечават оптимално изчистване и отбрана ", изясни Профиров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР