Мишена на едновременна нападение с газови бомби в 2:30 във

...
Мишена на едновременна нападение с газови бомби в 2:30 във
Коментари Харесай

Газова атака срещу къщата на известният гръцки журналист Димитрис Камбуракис

Мишена на едновременна нахлуване с газови бомби в 2:30 във вторник сутринта станаха къщите на известния публицист Димитрис Камбуракис и ръководителят на специфичната защита на гръцката полиция Василис Думас.

По публична информация, незнайните лица са сложили запалителните устройства на входовете на жилищните здания, вследствие на което е имало гърмежи с лимитирани материални вреди.

Журналистът Димитрис Камбуракис, приказва по телевизия SKAI за случилото се, като в същото време означи, че една от газовите бомби не е избухнала.

На видео от камерите се вижда по какъв начин причинителят, оставя чанта на входа на кооперацията, в която живее журналистът. Секунди по-късно от чантата стартира да излиза гъст пушек, последван от мощна детонация.

Журналистът е получавал закани и предходната година.

„ Преди година получих заплашителни имейли, като от полицията се свързаха с мен, с цел да ми предложат полицейски конвой, само че отхвърлих. Не се усещам добре да имам човек-сянка. Сега ще премисля решението си, тъй като специалността крие опасности ", съобщи още той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР